livejasmin.com – Egy oldal, amely kőművesből milliárdost csinált...

2016. április 25. 09:59 - Chasetherabbit

Hogy történhetett meg, hogy valaki semmit sem értett az informatikához, vagy a számítógépekhez és jelenleg egy olyan céget üzemeltet, amely 1 millió dolláros NAPI forgalmat generál? Egyáltalán lehetséges–e, hogy valaki feltör a semmiből és Magyarország leggazdagabb emberévé válik? Lapát helyett, most Bentley slusszkulcs. Lássuk, mi fán terem a Gattyán sztori.

gattyan-gyorgy-zoltan.jpg

Gattyán György 1970 május 24 – én született Budapesten és az apja kőműves vállalkozásában tevékenykedett, mint segédmunkás. Később autó kereskedésben dolgozott, de megfordult biztosítási ügynökként és hangmérnökként is. Az alábbi interjúban nagyon érdekes dolgokat hallhattok tőle és rengeteg motivációt tudtok magatokba szívni általa. Jellemzően nem foglalkozott a médiával, de 2013.09.19-én Friderikusz Sándornak sikerült lencse végre kapni hősünket.

„ Én azt gondolom, hogy sokkal hasznosabb, ha az ember nem ért a részletekhez, mert nem tud elveszni benne”

Rengeteg támadás érte minden irányból, ( beleértve a magyar kormányt is ), ami lássuk be, nem túl meglepő, hiszen néhány év alatt híres ember lett belőle. Ugyancsak megdöbbentő népszerűségi rátát generált honlapja, a livejasmin.com, amely a mai napig a Docler csoport zászlóshajójának tekinthető. Azt, hogy a támadásoknak mennyi valóság alapja van, nem a mi dolgunk kideríteni és nem is releváns a cikkünk szempontjából. Szeretnénk motivációt adni nektek, hogy megvalósíthassátok önmagatokat.

1280x720-ff0.jpg

A livejasmin.com egy videó megosztásra alkalmas, mondjuk ki, pornó oldal. Nem kis világ hírre tett szert, miután 2003 – ban a CNN – nél is nagyobb látogatottságot generált. Érdekesség, hogy sokan úgy tudják ez volt az első „live – stream” vagyis élő adású videómegosztó portál, azonban ez nem pontos információ, hiszen nem egy új keletű ötlet látott napvilágot. Magának, az egész komplex rendszernek a kezelésében rejlik az érdekesség.

20150408_a8o0tigjj_a.jpg

Alapvetően a jázminon különböző modellek, mára már elvártan magas minőségű, élő videó adását kapcsolják össze a fizető látogatókéval. Ezek a látogatók, a beszélgetésen túl kéréseket tehetnek a modellek felé. A modelleknek lehetőségük nyílik megjelölni már az elején, azokat a tevékenységeket, amelyeket végre hajtanak a beszélgetés során, és azt is, amit nem. Természetesen ezekhez a kritériumokhoz mindkét fél köteles tartani magát.  A videó session–ok ára percenként 2  és 10 dollár között terjeng. Ez magyar viszonylatban soknak tűnhet, de ne felejtsétek el, hogy az egész világról emberek milliói járnak napi szinten fel, hogy a kedvenc modelljükkel beszélgessenek, így bőven volt lehetőség megtalálni a megfelelő látogatói közönséget.

livejasmin-1024x504.png

A Livejasmin egész fizetési rendszere egyedülálló a világon. Pontosan ez tette az oldalt különlegessé, hogy egy jól működő számlázási és ellenőrzési rendszert programoztak le, amelyet már más oldalak is felhasználnak. Gondosan ügyeltek rá, hogy megfelelő módon kontrollálni tudják mind a modellek oldaláról, mind pedig a látogatók részéről a folyamatot. A híresztelésekkel, a rossz ízű pletykákkal ellentétben, soha nem közvetített a cég gyerek vagy bármilyen tiltott felnőtt tartalmat. Az igazság az, hogy rendkívül szigorúan szabályozták az oldalt, hogy ilyen ne történhessen meg.

„ Én azt gondolom, ha csészét árulnék az interneten, ugyanezt el tudnám érni”

 

docleriroda.jpg

A Docler csoport számos egyéb irányban tevékenykedik, ( a filmgyártástól a tárhely szolgáltatásokon át az építkezési vállalkozásokig ) ,ennek ellenére természetesen mindenki a livejasmin.com – ról ismeri fel elsősorban. Nem olyan régen átköltöztették az egész Jasmin csoportot Luxemburgból Budapestre az Expo tér 5-7 szám alatt lévő üveg palotába, amely egy igazán említésre méltó épület struktúrának számít.

Történetünk mindenki számára érdekes lehet. Megmutatja, hogy hittel és akaraterővel igenis lehet nagyot alkotni. Az volt a célunk ezzel a szemléltetéssel, hogy számotokra is egyre inkább egyértelművé váljon, hogy mennyi kiaknázatlan lehetőséget hordoz magában az Internet világa. Csak nem szabad félni elkezdeni. És tudjátok... Ez az álom is egy saját weboldallal kezdődött. Ha szeretnétek elkezdeni, mi segítünk nektek! 

Köszönjük, hogy elolvastad!

Ha tetszett a cikk lájkolj minket facebookon és vess egy pillantást a weboldalunkra is!

Egy kis ízelítő korábbi bejegyzéseinkből:

Íme, a világ 10 legértékesebb weboldala

E-mailt küldenél telefonról? Íme, a legjobb applikációk

7 IOS applikáció, amely gazdaggá tette feltalálóját.

Mi fán terem a kulcsszó?

A tökéletes főoldal titka

8 kiváló tipp, amivel felturbózhatod a weboldaladat!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://crazyit.blog.hu/api/trackback/id/tr328656856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása