E-mailt küldenél telefonról? Íme, a legjobb applikációk

2016. április 17. 09:04 - Chasetherabbit

Manapság már teljesen természetes, hogy telefonról küldünk akár üzleti, akár magán jellegű e-maileket. Legyen szó céges vagy magán levelezésről, az email app-ok használatát bizony, ha akarjuk sem tudjuk már kizárni az életünkből. Azonban nem mindegy, milyen applikációt használunk. Sokan küzdenek küldési vagy szinkronizálási problémával, mert nem a legjobb programot használják, illetve nem is tudják, melyiket érdemes választani. Összegyűjtöttünk nektek 10 hasznos programot, amely biztosan nem hagy cserben.

12_1.jpg

Outlook ( IOS, ANDROID, MICROSOFT )

 

Az egyik legjobban ajánlott email applikáció az IOS alapú telefonokra és táblagépekre (az egyéb platformokon túl) ha hiszitek, ha nem, egy Microsoft termék. Nem is olyan régen született meg, a korábban már népszerűvé vált Outlook levelező applikációja. Természetesen ez is támogatja az összes egyéb Microsoft terméket, és még sok mást is: Microsoft Exchange, O365, Icloud, Gmail, Yahoo Mail és IMAP fiókok. Gyakorlatilag lefedve ezzel az összes populáris email szolgáltatást. Hasonlóan a Gmail–hez, itt is kategorizálhatod „fontos” és „egyéb” szempont szerint a leveleidet. A leghatékonyabb funkciója a programnak, hogy minden fájlt és naptárat képes integrálni az Outlook alkalmazásba, legyen szó Google Calendar, Google Drive, Dropbox vagy Onedrive adatokról.

outlook-for-ios.jpg

Gmail ( IOS, ANDROID )

 

A Google levelezője remekül megállja a helyét minden operációs rendszeren, valószínűleg, ha van okos telefonod, akkor már használod (vagy használtad) is az applikációt. Az egyetlen hátránya az IOS operációs rendszer esetében, hogy nincs benne egyesített bejövő levelek opció, amelyet már korábban az Androidnál megszokhattunk. Szép, letisztult design–t kapunk használatakor. Teljesítményre és kezelhetőségre is kiváló alkalmazás, természetesen, csak ajánlani tudjuk.

gmail-img.jpg

MYMAIL ( IOS, ANDROID )

 

A MyMail IOS applikációja tartalmaz néhány igazán ötletes animációt és valószínűleg az egyik legkellemesebb designt tudjuk megtekinteni benne. Nem csak a kezdő betűt jeleníti meg, egy adott fiók mellett, ahogy azt a Gmailben megszokhattuk, hanem fotókat és logókat is láthatunk, így nem válik monokrómmá a felület. Egy kifejezetten tetszetős design tárul szemünk elé. A sidebar-nak ( gyorsmenü ) köszönhetően két koppintással tudunk váltogatni a fiókok között. Alapvetően ezek a funkciók mind láthatóak lesznek az Androidon is, eltekintve a bejövő levelek megjelenítésétől, ami egy picit zavarosabb lehet.

mymail.png

 

WEMAIL ( ANDROID )

 

A legnagyobb előnye ennek az alkalmazásnak az, hogy keményen dolgozik a kényelmedért. Törekszik rá, hogy minél több munkát elvégezzen neked. Amikor belépsz az applikáció kezelési felületére, megmutatja mennyi időt spórolt neked azzal, hogy okosan kategorizálta a leveleidet vagy csökkentette a levelező fiók méretét. A gyors belépés a kapcsolatok mezőbe, vagy a különböző csatolmányok elküldése, valószínűleg gyorsabb egy Gmail alkalmazással, ennek ellenére mindenképpen jó választás lehet ez az alkalmazás is.

wemail-featured1.jpg

Google Inbox (IOS, ANDROID)

 

Az Inbox akár lehetne a jövő leggyakrabban használt levelező applikációja, és talán lehet is. Jelenleg viszont tény, hogy meg vannak a maga korlátai. A „tennivalók” lista használatától talán egy kicsit érdekesebbé válik a program, de még mindig nem érezzük, hogy felül tudná múlni ezzel versenytársait. Természetesen az Inbox egy remek levelező program, jól és gyorsan képes működni, de hiányzik belőle az a bizonyos plusz, amely egyedivé tenné. Reméljük a Google többet is ki fog hozni belőle a jövőben.

3037483-poster-p-1-google-reimagines-email-with-their-new-inbox-app_1.jpg

TASKBOX BOXER – LITE ( IOS, ANDROID )

 

Messze az egyik legnagyobb meglepetés a piac számára a BOXER. Erős konkurenciává nőheti ki magát a Gmail –lel szemben. Az app, természetesen képes minden hasznos funkcióra, akárcsak társai. Izgalmas beállítási lehetőségekkel találkozhatunk, például a „tennivalók lista” vagy az Evernote (modern céges naptár) integrációja. Amellett, hogy gyors, talán az egyik legtetszetősebb applikáció.  Amennyiben csak egy email fiókod van, a „Lite” verzió a jó választás. Nos, ha több fiókod is van, akkor spórolj egy kis pénzt és válassz egy másik applikációt a levelezésre.

maxresdefault_2.jpg

ClOUDMAGIC EMAIL (IOS, ANDROID)

 

A Cloudmagic egy letisztult és egyszerű alkalmazás. A design szépen ki lett rajta alakítva és kétség kívül segít a levelek gyors rendszerezésében. Amennyiben szeretnél egy végtelenül egyszerű applikációt és nem használod ki a már megszokott funkciókat, jó választás lehet. Mindazonáltal hatékonyságban kissé elmarad korábban említett társaitól.

cloudmagic_1.jpg

TYPEAPP TYPE MAIL ( ANDROID )

 

Sok szerethető funkciót tartalmaz ez az alkalmazás, mint például az alsó navigációs menü és a gyors szűrési lehetőségek. Az egyetlen hátránya az, hogy egy kicsit lassú és a különböző funkciók közötti váltás nem a leginkább gördülékeny módon zajlik le. Nagyon sok tetszetős téma közül tudunk választani, hogy saját ízlésünknek megfelelően formáljuk az applikáció design elemeit.

525373491_1280x720.jpg

APPLE MAIL ( IOS )

 

Listánk aljára kerül az Apple alapértelmezett applikációja, amely sajnos nem nyújt túl sokat a számunkra. Tulajdonképpen nem tartalmaz az alapértelmezett beállítási lehetőségen túl említésre méltó funkciót. Mindazonáltal szintén egy gyors, könnyen kezelhető programról beszélünk. Alap felhasználásra tökéletes választás lehet. A cég nem esett dramatikus túlzásokba a fejlesztéseket illetően. Gyerünk Apple, tudsz te ennél jobbat is!

apple_mail.png

Aqua Mail ( ANDROID )

 

Valószínűleg lényegesen többet tudsz kihozni bármelyik másik applikációból a listában. Jóllehet, magán felhasználásra kiváló kis program az Aqua Mail. Az alkalmazás napokra bontja le a beérkező leveleket, ezzel is segítve az átláthatóságot, amely kiváló ötlet, de sajnos további érdekes vagy használható funkciót nem tartalmaz.

gl9is_1.jpg

 

Köszönjük, hogy elolvastad!

Tetszett a cikk?Lájkolj minket Facebookon!

Rólunk

Ízelítő korábbi bejegyzéseinkből:

7 IOS applikáció, amely gazdaggá tette feltalálóját.

Mi fán terem a kulcsszó?

A tökéletes főoldal titka

8 kiváló tipp, amivel felturbózhatod a weboldaladat!

Seo és minden, ami mögötte van...

Miért kell egy vagyont fizetnem a weboldalamért?

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://crazyit.blog.hu/api/trackback/id/tr868633706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gukker 2016.04.18. 16:40:41

És ezek mindegyike ingyenes? És mindegyiknek van magyar felhasználói felülete?

Chasetherabbit · www.mrseo.hu 2016.04.18. 18:32:51

Szia,

Igen, egy bizonyos határig mindegyik ingyenes, és van is hozzá magyar verzió. Sok esetben a Prémium kategória az egynél több fióknál kezdődik.

Üdv,
Crazy IT

Zita Ráduly 2016.10.27. 08:33:33

Az Outlook olyan gyermek betegségekkel küzd hogy senkinek nem ajánlom.

Aki nem csak olvashatja a leveleit de esetleg komolyabban használja az alkalmazást annak pillanatok alatt kiderül, hogy bizony ezt nem lehet használni. Fel sem soroltam volna a cikkíró helyében.

Egyszerű csatolmányként továbbküldött levelekkel már nem tud megbirkózni. Ej ej ....
süti beállítások módosítása