Beköszöntött az innováció hajnala!

2016. október 31. 12:15 - Chasetherabbit

Gondoljunk csak bele, hány olyan vállalkozás működik ma Magyarországon, amely kizárólagosan az online kereskedelemből tartja fenn magát. Mennyi veszély leselkedik az interneten egy hétköznapi weboldal tulajdonosra? Vannak olyan szituációk, amikor egy jól programozott vírus vagy Malware akciója vezet a weboldal leálláshoz, de bizonyos esekben, elég egy egyszerű emberi hiba is. Mi történik ilyenkor? Amennyiben az adott cég rendelkezik folyamatos rendszergazdai felügyelettel, talán idejében észreveszik a hibát. Mi a helyzet azokkal a kis és középvállalkozásokkal, startupok-kal, amelyek még nem engedhetik meg maguknak, hogy több százezres költségen külön IT osztályt tartsanak fenn?

istock_000049353450_small5.jpg

Valószínűleg órákkal, de még az is megeshet, hogy napokkal később fogják észrevenni a hibát. Nem lenne ez sem meglepő, hiszen tudjuk, hogy mennyi munka terhe zúdul a kisebb cégek ügyvezetőire. Nem is beszélve arról, hogy a folyamatos napi teendők mellett nincs idejük rá, hogy 5 percenként ellenőrizzék, hogy minden rendben van-e cégük online megjelenésével...  Mit tehetünk értünk? Hogyan segíthetnénk nekik, hogy minőségi szolgáltatásban részesüljenek? Mivel minden forint számít, mégis milyen árat tudunk kérni egyáltalán egy folyamatos weboldal felügyeletért? A programok telepítése, a rendszergazdák, akik folyamatosan felügyelik, hogy minden rendben van, a megfelelő technikai támogatás, laptopok beszerzése, szerver és weboldal ellenőrző applikációk. Akár 8 órás munkaidőben is százezres havi költségekről beszéltünk. És nem számoltuk bele az esetleges éjjeli műszakokat sem, hiszen egy webshop esetében nem újdonság, ha valaki este vásárol. Miért is ne tehetné? Nem mondunk újat azzal, ha kijelentjük a mai online közösségben már tetemes összegeket lehet veszíteni egy éjszakai leállás esetén is. A KKV szektor ügyvezetői a nap minden órájában gondolkoznak, hogyan tehetnék jobbá a vállalkozásukat. Nem ritka, hogy egy fárasztó nap után az irodában, még otthon is folytatják a munkát, vagy elintézik online a megrendeléseket.  Tízezreket veszíthetnek ezek a vállalkozások, ha nincs ellenőrzés alatt az online megjelenésük.

slow_website.jpg

Egy, Magyarországon még csak nyomokban, vagy egyáltalán nem megjelenő technológia öltött formát egy kiváló és innovatív szolgáltatásban. Lehetőséget ad a KKV szektornak, hogy megfizethető áron jussanak 24 órás weboldal ellenőrző szolgáltatáshoz. Egy átlagos rendszergazda költség töredékéért sikerülhet birtokolni egy olyan fejlett rendszert, amely képes felhívni a figyelmet rá, ha bármilyen probléma felmerülne a weboldallal. Egy olyan weboldal ellenőrző online platformmal találkoztunk, amely egyedülállónak bizonyult a piacon. Kifejezetten azok számára lett létrehozva, akik nem tehetik meg, hogy havi százezreket költsenek IT szakemberekre, de fontos számukra a weboldaluk. Azokért a Startupok-ért, akik a jövő szolgáltatásait és innovációját fogják megvalósítani nekünk. Akik egyelőre még csak bontogatják a szárnyaikat és nincs jelentős tőke felhalmozva a háttérben, de szeretnének fejlődni, megjelenni és nyomot hagyni az online piacon. Olyan KKV szektorban lévő vállalkozásokról, webshopokról, bemutató oldalakról beszélünk, akiknek szűkös a költségvetésük, de nyitottak az újdonságokra és szeretnének fejlett szolgáltatásban részesülni.

screenshot_1011.png

Ennek az online platformnak ZEUS a neve és értesüléseink szerint mindössze 3000 forintos havi költségért biztosít egy olyan professzionális weboldal ellenőrző rendszert, amely 24, IGEN 24! órán át folyamatosan monitorozza a regisztrált ügyfelek weboldalát és email-en, vagy sms-en értesít a leállásról. Ráadásul az oldal betöltődési sebességét is figyeli, ezáltal tudjuk azt is, ha bármilyen külső támadás következtében lelassulna a weboldalunk. Teljesen automatizált platformról beszélünk, egy egyszerű online regisztrációval már fel kerül a weboldalunk ebbe a professzionális megfigyelési hálózatba. Nincs szükség kód fejlesztésre, nincs szükség webes segítségre vagy rendszergazdai közreműködésre. Egy átlagos hétköznapi irodai dolgozó, egy titkárnő, egy ügyvezető bármikor percek alatt képes regisztrálni, minden informatikai tudás nélkül! Pontosan azért hozták létre a zeusonline.hu weboldalt, hogy támogassák a szűk költségvetésű internetes cégeket!

 technology.jpg

Köszönjük, hogy elolvastad!

Tetszett a cikk?Lájkolj minket Facebookon!

Rólunk

Ízelítő korábbi bejegyzéseinkből:

7 IOS applikáció, amely gazdaggá tette feltalálóját.

Mi fán terem a kulcsszó?

A tökéletes főoldal titka

8 kiváló tipp, amivel felturbózhatod a weboldaladat!

Seo és minden, ami mögötte van...

Miért kell egy vagyont fizetnem a weboldalamért?

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://crazyit.blog.hu/api/trackback/id/tr8011719343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása