SEO-ba tekert weboldal rendel!

2016. november 07. 10:06 - Chasetherabbit

VÁLTOZÁS KELL

Magyarországon, 2016-ban, még mindig van mit csiszolni a kollektív online megjelenésen. Nem kifejezetten a KKV szektorról beszélünk. Alapvetően, nincsenek a vállalkozások tisztában ( némely esetben még a multik sem ) azzal, hogyan is kell kinéznie egy adott cég weboldalának. Nem ritka, hogy olyan oldalakkal találkozunk az interneten, amelyek a mai napig nincsenek mobilra optimalizálva. Mindazonáltal az előrejelzések szerint, rohamosan meg fog nőni az okostelefonok használata, amely a jelenlegi álláspont szerint is átlépte a 60%-ot. Következésképpen több mint az emberek fele már mobilról vásárol és onnan tekinti meg egy cég weboldalát. Nem kell hangsúlyoznunk mennyire égető szükségét képezi a reszponzív weboldal megjelenés egy adott cég portfóliójának. Természetesen az új flat design sem véletlenül jött létre. A modernkori trendek alapvető célja, hogy a felhasználó minél egyszerűbben, gyorsabban navigálhasson el egy adott weboldalon. Ez természetesen a Google szemszögéből is fontos és a vállalkozó érdekeit is képviseli.

hard-floor-cleaning.jpg

HATÉKONY ONLINE MEGJELENÉS

Miért kell nagy hangsúlyt fektetünk a modern online megjelenésre? Miért elengedhetetlen, hogy kövessük a 21. század weboldal trendjeit? A válasz egyszerű. Nem csak a lehetséges vásárlóink számára fontos a jó navigáció és a figyelem felkeltő tartalom, hanem a keresőmotoroknak is. Ki ne szeretné, ha a vállalkozása a Google első oldalán jelenne meg? Hiszen köztudott, hogy a konverziók jelentős hányadát a keresőmotorban lévő megjelenés határozza meg. Ennek ellenére a Magyar vállalkozók nagy többsége nincs tisztában magával, a keresőoptimalizálás jelentésével sem.

Amennyiben szemügyre vesszük a szolgáltatások nagy részét, amelyek weboldal felújítással vagy fejlesztéssel foglalkoznak, egyértelművé válik, hogy a vállalkozói szektor jelentős hányada kiszolgáltatott ezeknek a cégeknek. Egyrészt azért, mert sok dologban fel kell zárkóznunk itt is, magyar viszonylatban, a nyugati trendekhez. Másrészt nincs vagy nagyon kevés olyan szolgáltató van, amely informatívan végzi el a munkát és van ideje elmagyarázni az ügyfélnek, hogy miért is fontos a SEO. Ennél kevesebb tud személyre szabott ajánlatot adni.

website-development-content-management-systems.jpg

MEGOLDÁS

Megalakult egy új cég és ezzel kapcsolatosan próbáltuk felmérni, hogyan gondolkoznak a weboldal fejlesztés kérdéséről és milyen technológiával dolgoznak. Alapvetően tudjuk, hogy a legtöbb szolgáltatásból valami hiányzik. Nem találkoztunk ezidáig olyan céggel, amely egybe olvasztja az igazán egyedi designt, a jól programozott weboldalt, és a keresőtoptimalizálást. Ekkor ismerkedtünk meg a MrSeo – val, akik szemmel láthatóan megtalálták a rést a piacon. Láthatóan egy külön blogot is vezetnek az oldalon, ahol részletesen elmagyarázzák, közérthető formában, mi miért fontos. Bizalmat ébresztett bennünk, hogy egyszerűen el tudják magyarázni, miért kell nagy gondot fordítanunk a keresőoptimalizálásra és olyan tippeket kaptunk Wordpress weboldalunkra, amelyek felettébb hasznosnak bizonyultak. Természetesen maga a blog nem számít nagy újdonságnak, szerencsére már itthon is kezdik átlátni a tartalom marketingben rejlő lehetőségeket. Midazonáltal ritka, hogy ennyire informatív háttér tartalom van egy weboldal készítő cég honlapján. Fontos, hiszen bizalmat sugárzott felénk, az első pillanattól kezdve. Érdekes csoportosulásnak tűnik a mrseo.hu. Nem lepődnénk meg rajta, ha a jövő új startupja lenne születőben.

nevtelen.png

 

Köszönjük, hogy elolvastad!

Tetszett a cikk?Lájkolj minket Facebookon!

Rólunk

Ízelítő korábbi bejegyzéseinkből:

7 IOS applikáció, amely gazdaggá tette feltalálóját.

Mi fán terem a kulcsszó?

A tökéletes főoldal titka

8 kiváló tipp, amivel felturbózhatod a weboldaladat!

Seo és minden, ami mögötte van...

Miért kell egy vagyont fizetnem a weboldalamért?

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://crazyit.blog.hu/api/trackback/id/tr3411776143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása